House Fo

NOTABLE FEATURES / COMMENTS
A triple-volume entrance hall / gallery, with filtered light from above, forms the centre of this home. One side looks out over the Atlantic, the other side looking towards a landscaped entrance courtyard. Configured around this internal volume is an array of sumptuous bedroom suites and living areas, all finished using a palette of materials including marble, timber, brass and glass. On the view facing side, a series of covered outdoor terraces afford panoramic views over Table bay. This project included many custom design features which required an extraordinarily high degree of detailing and supervision, for their successful realisation.

About the Project

AREA
Bantry Bay, Cape Town

YEAR COMPLETED
2014

NEW BUILD / RENOVATION
Renovation (80% new)

ACCOMMODATION
4 levels, 5 bedrooms (all en suite), 4 living areas, home cinema, gym, indoor sports area, 2 x staff apartments